Contactați-l pe Dave Boucher: dboucher@freepress.com sau 313-938-4591.

Contactați-l pe Dave Boucher: dboucher@freepress.com sau 313-938-4591.

„Deci vor fi amestecate și desenate pentru noi, iar asistentele vor administra”, a spus Wilson.

Întreprindere enormă

Munkarah de la Henry Ford a spus că, dacă vaccinul Pfizer este aprobat, este de așteptat să fie livrat sistemelor de sănătate în loturi în fiecare săptămână. Și dacă vaccinul Moderna primește și autorizație de urgență de la FDA, asta va spori aprovizionarea și va fi adăugat la livrările săptămânale.

„Anticipăm că în câteva săptămâni sau câteva luni, vom putea ajunge la majoritatea forței de muncă din domeniul sănătății care se află aici, în Michigan, precum și în întreaga țară”, a spus el.

Congelatoare ultra-reci au fost instalate în fiecare dintre spitalele lui Henry Ford pentru a stoca vaccinul Pfizer. Pfizer a dezvoltat, de asemenea, truse termice care conțin gheață carbonică care pot fi folosite pentru a menține fiolele de vaccin ultra-rece pentru până la 15 zile de depozitare în siguranță în timp ce sunt expediate. Majoritatea vor veni de la unitatea de producție Kalamazoo al companiei, a spus Pfizer într-un comunicat de presă.

Totuși, a spus Munkarah, „toate acestea sunt încă în joc”.

„Suntem în contact constant pentru a înțelege ce face CDC. Și, sincer, până când vom ști numărul exact de vaccinuri pe care le vom primi în următoarele două săptămâni, va fi greu de stabilit, știți, când. vom începe și când vom termina cu vaccinarea lucrătorilor din domeniul sănătății”.

Dr. David Kessler, fost comisar al FDA și copreședinte al Grupului operativ COVID-19 al președintelui ales Joe Biden, a declarat că vaccinarea rapidă a poporului american pentru COVID-19 va fi o muncă enormă.

„Cred că avem probleme cu aprovizionarea”, a spus Kessler miercuri în timpul unui summit virtual de sănătate organizat de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. „Avem probleme cu vaccinarea a 330 de milioane de oameni. Este o întreprindere enormă, care este poate una dintre cele mai enorme acțiuni pe care orice administrație va trebui să le facă.

"Se poate face… Vor fi sughițuri. Nu va fi perfect din cauza enormității și a naturii eroice a sarcinii, dar se va îmbunătăți."

Dr. David Wood, ofițerul medical șef al Beaumont, a spus că este vital să asigurăm publicul – și lucrătorii din domeniul sănătății care vor merge pe primul loc în acest efort de vaccinare în masă – că, dacă vaccinurile obțin aprobarea de reglementare, sunt în siguranță.

„Avem mii de oameni care mor în Michigan din cauza COVID”, a spus Wood. „COVID nu este gripă. Este un virus mult mai periculos și are și efecte pe termen lung. Vorbeam ieri cu o prietenă de-a mea, care are pierderi de memorie… și a avut COVID.

„Cred că asta este cu adevărat ceea ce trebuie să transmitem. Este sigur. Este eficient. Și este într-adevăr singura modalitate prin care vom putea scădea decesele cauzate de acest virus”.

Kate Wells de la Michigan Radio a contribuit la acest raport.

Contactați-o pe Kristen Shamus: kshamus@freepress.com sau urmăriți-o pe Twitter @kristenshamus.

Detroit Free Press, Bridge Michigan și Michigan Radio s-au unit pentru a raporta despre spitalele din Michigan în timpul pandemiei de coronavirus. Dacă lucrați într-un spital din Michigan, ne-ar plăcea să auzim de la dvs. Puteți contacta Kristen Jordan Shamus la kshamus@freepress.com, Robin Erb la rerb@bridgemi.com sau Kate Wells la Katwells@umich.edu.

Camera Reprezentanților din Michigan nu se va mai întruni în sesiune săptămâna aceasta, după ce un membru al personalului a fost testat pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat de marți.

Președintele Camerei Lee Chatfield, R-Levering, a declarat că persoana care a fost testată pozitiv nu a avut nimic de-a face cu audierea de miercurea trecută la care a depus mărturie Rudy Giuliani, un avocat al președintelui Donald Trump. Chatfield nu a identificat membrul personalului, dar a spus că persoana lucrează cu mai mulți parlamentari și comitete.

„Această persoană poate că nici măcar nu a fost un contact apropiat al multor reprezentanți, având în vedere calendarul. Cu toate acestea, unii reprezentanți care au lucrat îndeaproape cu acea persoană aleg acum să testeze și să izoleze rezultatele în așteptare. Din această cauză, nu vom mai deține sesiune sau comitet miercuri sau joi”, a spus Chatfield.

„Cei care au fost în contact cu angajații au fost deja informați și în prezent se izolează și sunt testați. Le cerem tuturor să stea acasă, să rămână sănătoși și să fie testați în timp ce Biroul de afaceri își desfășoară urmărirea obișnuită a contactelor”.

Mai mult:Michigan House nu va organiza voturi marți din „abundență de prudență” după testul Giuliani

Mai mult: Trump spune că Rudy Giuliani are COVID-19 zile după o audiere fără mască din Michigan

Giuliani, care a vorbit mai bine de patru ore fără să poarte mască, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Axios și alții raportează că Jenna Ellis, un alt avocat al campaniei Trump care a apărut cu Giuliani și nu a purtat mască în timpul audierii, a fost, de asemenea, testată pozitiv pentru COVID-19.

După știrea diagnosticului lui Giuliani, Chatfield a refuzat inițial să anuleze sesiunea. El a spus că Giuliani a dat negativ testul înainte de a veni în Michigan, deși nu a precizat când a fost făcut acest test. El a mai spus că nimeni de la audiere nu a îndeplinit definiția unui contact apropiat oferit de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Directorul Oficiului de Sănătate al Județului Ingham, Linda Vail, a respins acest lucru; Departamentul ei a spus că este „extrem de probabil” că Giuliani a fost contagioasă în timp ce se afla în Michigan și a recomandat oricui de la întâlnire să nu poarte o mască de carantină până duminică.

Luni, după ce parlamentarii au respins, Chatfield a anunțat că va anula sesiunea de marți.

Cel puțin 10 parlamentari din Michigan – trei senatori și șapte reprezentanți – au confirmat cazuri de COVID-19 de la începutul pandemiei. Rep. Isaac Robinson, dem. de la Detroit, a murit la începutul acestui an din cauza unor complicații suspectate de COVID-19.

Luni, o purtătoare de cuvânt a liderului majorității din Senat, Mike Shirkey, deputatul Clarklake, a confirmat că alți 18 angajați ai Senatului au contractat, de asemenea, boala.

Decizia de a anula ședința Camerei săptămâna aceasta le lasă parlamentarilor cu trei zile de ședință de șchioapă săptămâna viitoare. Guvernatorul Gretchen Whitmer le-a cerut parlamentarilor să aprobe sute de milioane de dolari pentru ajutor de COVID-19 înainte ca ajutorul federal să se epuizeze.

Contactați-l pe Dave Boucher: dboucher@freepress.com sau 313-938-4591. Urmărește-l pe Twitter @Dave_Boucher1.

Cel puțin opt reprezentanți ai statului și alte 21 de persoane care lucrează pentru Camera Reprezentanților din Michigan au avut COVID-19 în acest an, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Camerei.

Vestea vine la o zi după ce Președintele Camerei, Lee Chatfield, R-Levering, a anunțat că Camera nu se va întruni în ședință de miercuri sau joi, după ce un membru al personalului a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Până în prezent, Free Press cunoaște 12 parlamentari din Cameră sau Senat și 37 de membri ai personalului legislativ care au avut COVID-19 sau se crede că au avut un caz suspect de boală.

Cifrele îi includ doar pe cei care fie au dezvăluit public un diagnostic, fie au informat Camera că sunt bolnavi, a declarat purtătorul de cuvânt al Chatfield, Gideon D’Assandro. Nu îl includ pe reprezentantul Isaac Robinson, un democrat din Detroit care a murit în martie din cauza unor complicații suspectate de COVID-19.

În Casa sunt 110 reprezentanți, împreună cu aproximativ 447 de membri ai personalului și 20 până la 30 de stagiari.

Mai multe: Michigan House anulează sesiunea pentru o săptămână după ce un personal a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Mai mult:Legislatorul din Michigan are COVID-19, potențial expus în călătoria de vânătoare, spune legislatorul

Luni, un purtător de cuvânt al Senatului a raportat că trei senatori și 16 angajați sau stagiari au raportat la Biroul de afaceri al Senatului teste pozitive pentru coronavirus.

Marți, oficialii din domeniul sănătății și siguranței din Michigan au confirmat că statul investighează Camera pentru posibile încălcări ale reglementărilor COVID-19 la locul de muncă. Ancheta a fost declanșată de o plângere a angajatului, potrivit statului.

Mulți parlamentari i-au cerut lui Chatfield să amâne sesiunea după știrea că Rudy Giuliani, un avocat al campaniei Trump, a fost spitalizat cu COVID-19 zile după ce a vorbit fără mască ore întregi în timpul unei audieri în Parlament săptămâna trecută. Chatfield a spus că Giuliani a fost testat negativ pentru virusul COVID-19 înainte de a veni în Michigan, dar nu a precizat când a fost testat.

Departamentul de Sănătate al Comitatului Ingham a declarat într-un comunicat de presă că este „extrem de probabil” ca Giuliani să fie contagios în timp ce se afla în Michigan. Marți, Axios a raportat că colegul avocat de campanie al lui Trump, Jenna Ellis, a avut și COVID-19. Ellis a apărut cu Giuliani în Michigan și nu a purtat mască.

Mellissa Carone, o femeie a cărei mărturie la audiere a primit atenție națională, a declarat miercuri pentru Washington Post că nu se află în carantină sau nu primește un test.

Mai mult:Michigan House nu va organiza voturi marți din „abundență de prudență” după testul Giuliani

Mai mult: Camera Reprezentanților din Michigan este investigată pentru posibile încălcări legate de COVID-19

La sfârșitul lunii noiembrie, reprezentantul John Chirkun, D-Roseville, și Rep. Kyra Harris Bolden, D-Southfield, au confirmat că au COVID-19. Liderul minorității House Christine Greig, D-Farmington Hills, a declarat la https://maasalong-official.top/ro/ , când Bolden „a fost notificat de către Biroul de afaceri al Camerei pe 12 noiembrie 2020, împreună cu mai mulți legiuitori și personal prezenți la același eveniment, al expunerii la COVID-19 de la un legiuitor care a dorit să rămână anonim.”

Deputatul de stat Scott VanSingel, R-Grant, și Rep. Ann Bollin, R-Brighton, și-au confirmat, de asemenea, propriile diagnostice în noiembrie.

În septembrie, reprezentantul de stat Beau LaFave, R-Iron Mountain, și-a anunțat propriul diagnostic. În martie, reprezentantul democraților din Detroit Tyrone Carter și reprezentantul Karen Whitsett au fost testați pozitiv.

Cei trei senatori care au raportat diagnostice de COVID-19 sunt senatorul Kim LaSata, R-Bainbridge Township; Liderul minorității din Senat Jim Ananich, deputat Flint, și senatorul Tom Barrett, deputat Charlotte.

În ciuda deciziei Camerei de a amâna sesiunea, Senatul de stat continuă să se întrunească în această săptămână. Mai sunt doar trei zile în acest an, iar Camera este programată să se întrunească în sesiune, ceea ce reprezintă o potențială provocare pentru adoptarea de ajutor de COVID-19 sau de altă legislație înainte de sfârșitul sesiunii de rață șchioapă.

Fiecare cameră ar putea programa sesiuni suplimentare după cum este necesar pentru a adopta legislația.

Contactați-l pe Dave Boucher la dboucher@freepress.com sau la 313-938-4591. Urmărește-l pe Twitter @Dave_Boucher1.

Leer en español

Indiana a deschis marți eligibilitatea pentru vaccinul COVID-19 unui nou grup de pacienți cu risc ridicat, inclusiv celor care au afecțiuni cronice care îi urmăresc de-a lungul copilăriei și celor cu dizabilități intelectuale și de dezvoltare.

Cei nou eligibili includ persoanele cu oxigen suplimentar care au suferit o traheostomie, persoanele cu fibroză pulmonară sau cei care au un sistem imunitar slăbit din cauza unui transplant de sânge sau de măduvă osoasă, HIV, utilizarea de corticosteroizi sau alte medicamente care slăbesc sistemul imunitar sau anumite alte afecțiuni care implică sistemul imunitar.

Mai multe: Iată ce trebuie să știți despre vaccinurile Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson COVID-19

Furnizorii de pacienți care se încadrează în aceste categorii vor împărtăși informațiile de contact ale pacientului cu Departamentul de Sănătate din Indiana. Statul va anunța apoi pacientul că el sau ea se poate înregistra și trimite un link pentru a face acest lucru sau pacientul poate suna la 211 în acel moment.

Alte condiții acoperite de noua eligibilitate includ fibroza chistică, distrofia musculară, persoanele cu defecte cardiace severe, cei cu diabet zaharat tip 1 sever sau astm bronșic care au fost internați în ultimul an, paralizia cerebrală, spina bifida și alte tulburări metabolice și neurologice.

Mai mult: „Nu pot să cred că am primit asta din nou”: Când COVID-19 lovește de două ori

Cei cu dizabilități intelectuale și de dezvoltare care beneficiază de servicii la domiciliu de la Administrația Familiei și Serviciilor Sociale vor fi, de asemenea, anunțați că sunt eligibili să se înregistreze.

Pentru o listă completă, consultați https://www.coronavirus.in.gov/files/Eligibility%201.5.21.pdf

În tot statul, oricine de peste 50 de ani se poate înscrie pentru un vaccin la ourshot.in.gov . Profesorii cu vârsta sub 50 de ani sunt, de asemenea, eligibili să se înscrie în cadrul programului federal de farmacii de vânzare cu amănuntul la un site Kroger, Meijer sau Walmart.

Contactați reporterul IndyStar Shari Rudavsky la shari.rudavsky@indystar.com. Urmărește-o pe Facebook și pe Twitter : @srudavsky.

Consentimiento de Cookies con Real Cookie Banner