Revitaprost – Изнасилване: струва на оцелелите стрес, доверие, сън и около $122,00

Revitaprost – Изнасилване: струва на оцелелите стрес, доверие, сън и около $122,00

„Винаги се притеснявам да получа добри данни. Мисля, че подобни неща могат да бъдат проблем дори в пандемия“, каза Андерсън.

– Джесика Прийст

USNS Comfort приключва мисията в Ню Йорк

USNS Comfort, акостирал на кея в Манхатън от 30 март, скоро ще отпътува за родното си пристанище в Норфолк, Вирджиния, каза говорителят на Пентагона Джонатан Хофман. Болничният кораб с 1000 легла, изпратен от президента Тръмп по искане на губернатора Андрю Куомо, лекува само 182 пациенти. Рано в неделя на кораба беше останал един пациент. Корабът беше разгърнат, за да се грижи за пациенти без коронавирус, но Comfort смени предавката, когато имаше малко търсене на пациенти без COVID, докато болниците в града бяха препълнени с хора, страдащи от болестта.

Когато #MeToo избухна, дойде културата на отмяна за могъщи мъже, обвинени в малтретиране. Това дойде за режисьора Уди Алън, сега обект на новите документални сериали на HBO "Алън срещу Фароу", който преразглежда обвиненията в сексуално насилие през 1992 г. от осиновената дъщеря на Алън Дилън Фароу, когато тя е била на 7 години. Сега е на 35.

В продължение на почти три десетилетия обвиненията срещу Алън го преследваха, но доскоро не го бяха извадили от релси. Hachette Book Group каза миналата година, че няма да публикува мемоарите му, Amazon прекрати сделката за четири филма, а някои актьори казаха, че няма да работят с него отново.

Но въпреки че #MeToo привлече Алън към своите разчети – до голяма степен поради настояването на Фароу обществеността и колегите revitaprost official му вече да не гледат настрани – обвиненията не изглежда да са унищожили кариерата му. Алън успя да намери друг издател за книгата си и някои звезди от A-списъка се изказаха ласкаво за него.

Алън, чиято история е допълнително усложнена от брака му с осиновената дъщеря на бившата revitaprost official му партньорка Миа Фароу, многократно отрича малтретирането. Говорител на Алън каза в изявление, че сериалът на HBO е „калпав хит“ и че твърденията на Фароу са „категорично неверни“.

Културата на отмяната е един от начините оцелелите да търсят отговорност в общество, което систематично им отказва справедливост. Експертите казват, че културата на отказ е това, което се случва, когато няма ясен социален отговор на сексуалното насилие.

Това се случва, когато системата на наказателното правосъдие се провали ( по-голямата част от извършителите няма да влязат в затвора ), когато работните места се провалят ( повече от седем от всеки 10 оцелели, които са преживели сексуален тормоз на работното място, са изправени пред някаква форма на отмъщение ) и университетските кампуси се провалят ( жените в колежа са три пъти по-склонни от жените като цяло да преживеят сексуално насилие ).

„Културата на отмяната по някакъв начин прехвърля тежестта на отговорността върху обществеността“, каза Лора Палумбо, директор по комуникациите в Националния ресурсен център за сексуално насилие. „И това е нещо, с което хората наистина се борят. Борят се с всичко, което не знаят… Вместо да се справят revitaprost site с това, те просто правят това, което им е удобно или дори може би това, което ги разсейва от тези трудни въпроси.“

Когато никой никога не е отменил

За оцелелите от сексуално насилие културата на отмяна е еквивалентна на това жертвите да надраскат имената на своите нападатели по стените на банята: това е начин да се каже какво трябва да се каже и особено да се предупредят другите.

Комедиантът Луис Си Кей, например, се завърна със стендъп, след като мастурбираше пред жени, които познаваше професионално. Кейси Афлек беше съден от две жени, които го обвиниха в повтарящ се сексуален тормоз. Той се извини, че е "непрофесионален" и продължи да прави филми.

Бившият политически анализатор Марк Халперин беше обвинен от няколко жени в сексуално престъпление и беше пуснат от NBC и Showtime. По-късно той се извини, че е причинил "болка и мъка", но също така твърди, че някои твърдения не са верни. В крайна сметка той написва книга и води предаването на Newsmax TV „Фокус групата на Марк Халперин“.

След Уайнщайн: Повече от 100 мъже с висока власт, обвинени в сексуално престъпление

„Ние наистина говорим за възмущение за няколко месеца. Някои хора revitaprost official може да бойкотират конкретен изпълнител… Може да загубят една работа. Но се връщат толкова бързо“, каза Бедера. „Наистина е трудно да се намери пример за някой, чийто живот е бил съсипан, дори ако е заслужавал последствия за действията си. Виждаме най-вече несправедливост.“

Повечето хищници не изглеждат като чудовища

Експертите казват, че хората искат да вярват, че е лесно да се идентифицира хищник. Ако признаем, че обратното е вярно, тогава сме още по-уязвими.

Много хора имат представа за хищник като човек, който е доминиращ и агресивен, но Алън е изградил кариерата си върху това, че е несигурен и невротичен. Много обвинени мъже, включително Алън, не отговарят на стереотипа.

Анализ: Проблемът с мисленето за „добри момчета“ не преминава границата

„Разбирам защо хората не могат да повярват, защото кой, за бога, може да повярва на това на Уди Алън?“ Миа Фароу, осиновената майка на Дилън, каза в документалния филм. „Не можех да повярвам… Всички се възхищаваха на Уди толкова много, знаете – обичаха revitaprost site го. И аз също.”

Експертите казват, че хората не искат да вярват, че някой, който притежава качества, на които се възхищават, може да е способен да нанесе такава злонамерена вреда.

„Имаме идеята, че ако харесвате някого… няма начин той да извърши акт на сексуално насилие“, каза Бедера. „Но в действителност всички хора, които извършват актове на сексуално насилие, са добри към някои хора. Те имат таланти и умения и всички тези други черти и затова казваме:„ Е, ако някой е способен да продуцира такъв страхотен филм, има няма начин те да бъдат зли през целия път.

Осем от 10 изнасилвания са извършени от някой, когото жертвата познава , според Rape Abuse & Incest National Network. В много случаи това е някой, когото revitaprost official website жертвата обича.

Не малко лоши мъже

Cancel културата кара да изглежда така, сякаш сексуалното насилие е проблем на няколко лоши мъже. Не е. Проучване показва:

„Когато става въпрос за отговорност, това означава да се признае, че проблемът е по-голям от този един човек revitaprost official“, каза Палумбо.

#MeToo разкри не само отделни лоши мъже, но и модели на продължаващо хищническо поведение, които обикновено бяха игнорирани.

„Няма достатъчно системи, които да … подкрепят тези оцелели … и след това да извършват професионални, добре обосновани и справедливи разследвания“, каза Тина Чен, президент и главен изпълнителен директор на Time’s Up Foundation. „В най-лошия край на спектъра тази липса на отчетност позволява на хората да злоупотребяват отново и отново.“

Няма универсален подход към отчетността, казват експерти. Не всички оцелели искат едно и също нещо. Не всички извършители заслужават еднакво наказание.

Някои оцелели искат извършителите им да влязат в затвора, други не. Някои искат извинение; други предпочитат да не се изправят пред избора дали да простят. Някои искат финансови последствия, защото лечението на травма и хроничните здравословни състояния, които следват нападение, струва пари. Струва пари, когато някой напусне училище или напусне работа.

Но има някои неща, които почти всички оцелели искат, каза Бедера.

Изнасилване: струва на оцелелите стрес, доверие, сън и около $122,00

„Те искат пространство от своя извършител и искат техните извършители да променят поведението си, така че да не могат да направят това отново лесно, и ако не желаят да се променят, искат да бъдат лишени от власт“, ​​каза Бедера.

Експертите казват, че когато отчетността изглежда като индивиди, които решават revitaprost дали искат да гледат филм или не, това изобщо не е справедливост.

„Не работи за оцелелите, когато всички трябва да решаваме индивидуално дали искаме или не да направим нещо относно това конкретно сексуално насилие, вместо да казваме: „Това е нашият социален отговор на сексуалното насилие. Той е надежден, надежден е, можете да разчитате на него. И ние смятаме, че това е правилният начин revitaprost official за справяне с този проблем", каза Бедера. „Липсва ни това навсякъде. И това е наистина лошо за оцелелите.“

Ако сте преживели сексуално насилие, можете да се обадите на Националната гореща линия за сексуално насилие на 800.656.HOPE (4673) или да посетите hotline.rainn.org/online и да получите поверителна поддръжка.

Тестостеронът (Т) е естествено срещащ се хормон при мъжете и по-голямата част от него се произвежда в тестисите.

В пубертета производството на Т ескалира, което води до маскулинизиращи промени в мускулната маса. също така насърчава сексуалното влечение, производството на сперма и червени кръвни клетки, костната маса и определя как мъжете съхраняват телесни мазнини.

Може да повлияе и на проблемите с качеството на живот, като настроение, енергия и мотивация.

Започвайки от около 30-годишна възраст, производството на T започва да намалява средно с около 1 процент на година, като рязко намалява в края на живота. Това причинява всякакви проблеми, включително липса на сексуално желание, невъзможност за сън, загуба на мускулна и костна маса, увеличаване на коремните мазнини, списъкът продължава. Обръщането на тези симптоми и подобряването на качеството на живот е причината в цялата страна да се появят клиники за Т-заместителна терапия (TRT), контролирани от лекари.

Може да ви хареса: Филмът „What the Health“ посочва защо сме толкова дебела и болна нация

Прочетете това: вирусът на Западен Нил е открит в шест пощенски кода на Луисвил, казва здравният отдел на метрото

Въпреки че се счита за мъжки хормон, жените също произвеждат умерено количество Т в яйчниците. След менопаузата производството revitaprost на естроген намалява, което променя съотношението на естрогена към Т, което обяснява защо жените започват да придобиват някои мъжки характеристики, като например натрупване на повече мазнини около средната част, вместо по бедрата, бедрата и задните части, както се случва по-рано в живота.

ЗАМЕСТИТЕЛНА ТЕРАПИЯ С ТЕСТОСТЕРОН

TRT добро нещо ли е? Може да бъде, когато се управлява отговорно. Ако сте по-възрастен и вашето ниво на T е много ниско и пада под нормалния диапазон, има смисъл да се справите с него с TRT, защото може да повлияе отрицателно на здравето, увеличавайки рисковете, свързани с диабет, затлъстяване и остеопороза. Ниската T също може да съкрати живота, но това е спорно, защото когато TRT повишава нивата на T, не е доказано, че удължава revitaprost official website живота.

Като цяло, някои експерти смятат, че ползите надвишават рисковете, докато други са по-предпазливи, тъй като TRT не съществува достатъчно дълго или не е повлиял на достатъчно мъже, за да направят смислени заключения. Времето ще покаже. Междувременно, като повечето неща в живота, умереността е най-добрият подход.

АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ

Анаболните стероиди (AS) са синтетични стероидни хормони, които приличат на T. AS изискват лекарско предписание и са разработени за насърчаване на мускулна маса при пациенти след операция, особено при по-възрастни пациенти. За съжаление, употребата на AS се разпространи сред силовите атлети, които искаха предимствата, свързани с увеличаване на мускулната маса, и AS се получи, както беше обещано. Това от своя страна вдъхнови грубото предозиране с AS като средство за създаване на странни мускулни пропорции и суперчовешка сила.

Може да ви хареса: „Не можете да се събудите от този кошмар“: Луисвил все още е в крачка за най-кървавата си година

Прочетете това: Вашият тост с авокадо може да стане малко по-евтин благодарение на Amazon, след като намалиха цените в Whole Foods

AS може да причини дълъг списък revitaprost official от отрицателни странични ефекти, като най-сериозните са растеж на тумори в черния дроб и ускоряване на атеросклерозата (запушване на артериите). AS потискат производството на HDL (добър холестерол), което води до неправилно съотношение между лошия и добрия холестерол, което води до запушване на артериите и в крайна сметка води до инфаркт. Още по-лошо, тъй като се изисква лекарско предписание, AS често се получават незаконно от чужди държави по пощата, без представа за качеството на продукта или свързаните с него опасности.

Когато бях млад, бях ентусиазиран щангист, тренирах часове всеки ден. Някои от моите приятели тръгнаха по пътя на АС и развиха невероятна физика. Наскоро се опитах да ги проследя, за да видя как се справят, и с тъга научих, че твърде много са починали преждевременно, на петдесет и https://revitaprost-official.top/ шестдесет години, някои дори по-рано. Най-вероятната причина е инфаркт.

ДОЛНИЯ РЕД

TRT има място revitaprost site и може да бъде от полза, ако се управлява разумно. Просто внимавайте с крайни подходи и обещания, които изглеждат твърде добри, за да са истина.

Contents

Consentimiento de Cookies con Real Cookie Banner